FAQ

Meest gestelde vragen/Frequently Asked Questions (FAQ)

Ik ben nog wat vergeten bij mijn bestelling, kan dat nog toegevoegd worden?
U kunt dan op de reguliere manier de artikelen bestellen, en even in het opmerkingenveld aangeven dat dit dus nog bij uw voorgaande order zou moeten. U krijgt altijd nog een mail van me of dit kan. Meestal wel, maar het kan gebeuren dat uw pakje al verzonden is.  

Ik heb net een bestelling geplaatst, wanneer kan ik het verwachten?
Over het algemeen zodra uw betaling ontvangen is, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, uiterlijk binnen 4 werkdagen worden bestellingen die betaald zijn verzonden. Hierover ontvangt u ook altijd bericht. Mocht u iets besteld hebben dat eigenlijk een beetje haast heeft, kunt u dat natuurlijk aangeven tijdens uw bestelling. Ik kan niks beloven, maar dan kan ik proberen er rekening mee te houden.

Ik heb (meer dan) 24 uur geleden een bestelling geplaatst en nog geen reactie gehad, hoe kan dat?
Misschien is het mailtje in uw spambox beland? Dat gebeurt regelmatig.
Het kan ook zijn dat u per ongeluk een typefoutje hebt gemaakt. Want ook bij een spatie die ergens niet hoort, gaat het al fout. Hier kan ik niks aan doen en zult u de bestelling opnieuw moeten plaatsen. Het is aan de klant om de persoonlijke informatie juist te verstrekken. 
Bij twijfel kunt u ook altijd even een mailtje sturen, via de Contact pagina.

Ik wil niet via internet bestellen, maar liever even langskomen in je winkel, waar is dat?
Capricus Beads 'n Pearls is geen reguliere winkel gevestigd in een winkelpand waar u op uw gemak kunt komen snuffelen. Het is een webshop die ik vanuit huis run. Dus helaas is het niet mogelijk om persoonlijk te komen winkelen. Om die reden probeer ik kralen ook altijd zo realistisch mogelijk weer te geven via de foto's, om een zo goed mogelijke indruk te geven.

Daarnaast neem ik altijd contact met u op via e-mail, als er onverwachts problemen zijn waardoor uw gewenste artikel niet of niet compleet geleverd kan worden binnen de leveringstermijn. Zorg er dus altijd voor dat uw opgegeven contactgegevens correct zijn.

Kan ik telefonisch een bestelling plaatsen?
Dit is helaas niet mogelijk. Zowel administratief als logistiek is de website een webwinkel, via de website bestellen is daarom de enige (en meest handige) mogelijkheid. Daarnaast zijn voor zowel de klant en de webwinkel meteen na het correct plaatsen van een bestelling alle nodige betaal- en verzendgegevens compleet.

Kunt u mij vertellen bij welke (groot)handel u al die leuke producten inkoopt?

Hier worden geen uitspraken over gedaan. Het heeft dus ook geen zin om Capricus Kralen te benaderen met deze vraag.

Ik wil die leuke producten die ik in uw winkel heb gezien graag zelf maken. Kunt u mij vertellen bij welke (groot)handel u al de benodigdheden inkoopt, en hoe ik deze producten daarmee zelf kan maken?

Hier worden geen uitspraken over gedaan. Het heeft dus ook geen zin om Capricus Kralen te benaderen met deze vraag.

Ik heb een bedrijf. Kan ik korting krijgen?
Capricus Kralen richt zich vooral op de consument. De producten zijn reeds gunstig geprijsd en een extra korting is niet mogelijk. U kunt als bedrijf wel gewoon bij Capricus Kralen bestellen. Vult u wel al uw (bedrijfs-)gegevens in bij het bestellen.

Ik ben geen particuliere klant maar in het bezit van een KvK, is er speciale korting mogelijk?
Dit is helaas niet mogelijk. De op de site vermelde prijzen gelden voor zowel particuliere klanten als klanten met KvK.Verzendkosten:

Bestellingen worden verzonden volgens het TNT geldende tarief:

Gewicht - Euro
0-20 gr - 0,54
20-50 gr - 1,08
50-100 gr - 1,62
100-250 gr - 2,16
250-500 gr - 2,70
500gr-2 kg - 3,24

Hierbij graag rekening houden met het volgende:
Bij elke bestelling word € 0,50 administratiekosten berekend, naast de geldende verzendkosten.
Bij een bestelling boven de € 75 worden geen verzendkosten berekend, zowel binnen Nederland als binnen Europa. Bij besteding van € 100,00 en meer, wordt de bestelling aangetekend verzonden op kosten van Capricus Beads `n Pearls. Bovenstaande informatie is ook terug te vinden in de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie