Algemene Voorwaarden

Bij een bestelling boven de € 75 worden geen verzendkosten berekend, zowel binnen Nederland als binnen Europa. 

Bij besteding van € 100,00 en meer, wordt de bestelling aangetekend verzonden op kosten van Capricus Beads and Pearls (Capricus Kralen).


Betaling van het verschuldigde geschied op de volgende manier: 

* vooraf overmaken via een bankoverschrijving. Zodra de betaling is ontvangen worden de goederen binnen 4 werkdagen aan de klant verzonden, vaak al eerder. Is de betaling niet binnen 10 werkdagen na het bestellen bijgeschreven op deze girorekening dan vervalt automatisch de bestelling. Wanneer aan het verschuldigde bedrag is voldaan, wordt dat per e-mail bevestigd. Capricus Beads and Pearls (Capricus Kralen) staat geheel achter de kwaliteit van de door haar aangeboden producten. Bij de (half)edelsteen kralen dient de klant er echter rekening mee te houden dat dit natuurlijke materialen zijn. Dat betekent dat er soms kleine onderlinge verschillen kunnen zijn in de kleur of vorm. Dat is ook de schoonheid van natuurlijke materialen. 

De producten kunnen binnen zeven dagen retour gezonden worden. Hiervoor gelden de voorwaarden voor retourzendingen: 

- De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn. 

- De klant dient Capricus Beads and Pearls (Capricus Kralen) vooraf van de retourzending op de hoogte te brengen door middel van een email. 

- De naam van de klant graag duidelijk vermelden op de retourzending, op de envelop of met een briefje in de envelop o.i.d. 

- De klant is verantwoordelijk voor correcte retourzending: goed en degelijk verpakt, indien de klant er de mogelijkheid toe heeft met bubbeltjesplastic, of in een stevige envelop. Of met gebruik van een dikke laag keukenpapier. Het is belangrijk dat de materialen niet los door de envelop kunnen rollen of tegen elkaar aan kunnen "botsen". 

- De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de afzender/klant. Dit geldt ook voor artikelen die geruild worden.

Capricus Beads 'n Pearls accepteert geen retourzendingen die niet vooraf zijn aangemeld.

Mits er aan deze voorwaarden is voldaan en de artikelen correct verpakt worden ontvangen, ontvangt de klant het geld terug op zijn of haar bank- of girorekening, binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending. De klant word per e-mail genotificeerd van terugstorting. 

Mocht u reeds beschadigde producten ontvangen, bewaar alles dan goed in de staat zoals u het heeft ontvangen en stuurt u dan even een e-mail.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Capricus Kralen tot koop en levering van producten via het Internet.

Alle op deze site genoemde prijzen worden geheel vrijblijvend en zolang de voorraad strekt gedaan. Wanneer nodig, wordt de prijs aangepast wegens het wisselende aanbod en prijzen op de (wereld)markt voor edelstenen, zilver en goud.

De metalen sieraadonderdelen op deze site voldoen aan de huidige wettelijke EU-regelgeving met betrekking tot het gebruik van nikkel, cadmium en lood in sieraden en sieraadonderdelen.

Alle door Capricus Beads 'n Pearls gehanteerde en getoonde prijzen zijn in Euro's en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Capricus Beads 'n Pearls (Capricus Kralen) is niet verantwoordelijk voor door de TNT Post zoekgeraakte zendingen. Mocht het echter voor komen dat uw bestelling niet aan komt, neem dan gerust contact op via e-mail of het Contactformulier, dan wordt er een passende oplossing gezocht samen met de klant. Over het algemeen wachten wij 14 werkdagen na verzending voordat we het pakje als "vermist" of niet bezorgd beschouwen, dit vanwege ervaring hiermee in het verleden.De webwinkel en haar voorwaarden voldoen aan de wettelijke verplichtingen die gelden voor ondernemers en kopen op afstand.Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie